KKTC RALLİ

Ralli Panayır Sebebiyle Ertelendi


Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) organize ettiği 2016 KKTC Ralli Şampiyonası’nda 12 Haziran 2016 Pazar günü yapılması planlanan Gazimağusa Hendek Ralli Sprint, Hendek bölgesinde yapılacak olan Gazimağusa Suriçi Panayırı ve Mağusa Deniz Festivali sebebiyle ertelendi.

Gazimağusa Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Suriçi Panayırı bu yıl Mağusa Deniz Festivali ile birlikte 9-12 Haziran tarihleri arasında yapılıyor. KKTOK’nin organize ettiği KKTC Ralli Şampiyonası üçüncü ayak yarışının da bölgede yapılması planlanmıştı fakat Gazimağusa Belediyesi’nin talebi üzerine yarış 1 hafta ertelendi.

Böylece KKTC Ralli Şampiyonası’nda sezonun üçüncü yarışı, 19 Haziran Pazar günü, sprint şeklinde Gazimağusa Hendek Etabı’nda yapılacak. Yaklaşık 10 senedir kullanılmayan 3,5 kilometrelik Hendek etabında yapılacak olan yarışta 15 ekip mücadele edecek. 19 Haziran Pazar günü, saat:11.00’de start alacak olan Gazimağusa Hendek Sprint Rallisi’nde ekipler etaba ikişer kez çıkacak ve her çıkışta üçer tur atacaklar.


Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı