KKTC KARTING

2016 KKOK Zeka Özteknik Karting Kupası Tamamlandı


Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün (KKOK) organize ettiği 2016 KKOK Zeka Özteknik Karting Kupası, Cemsa Karting Pisti’nde 24 Temmuz 2016 Pazar günü yapılan yarış ile tamamlandı.

Karting yarışlarını yeniden hayata geçirmek adına KKOK yönetimi tarafından oluşturulan Karting Komitesi tarafından, merhum Dünya Karting Şampiyonu pilotumuz Zeka Özteknik adına organize edilen karting kupası, 24 Temmuz 2016 Pazar günü Cemsa Karting Pisti’nde yapılan yarış ile tamamlandı.

Birbirinden bağımsız üç turnuvadan oluşan 2016 KKOK Zeka Özteknik Karting Kupası’nın final yarışında Mini Kategoride Mert Uzun, Senior Kategoride ise Cevdet Alptürk ilk sırada yer almayı başardı.

7’si Mini, 12’si Senior kategoride olmak üzere 19 yarışmacının mücadele ettiği yarışlarda heyecan zirve yaptı. Sıralama ve iki yarış seansının ardından Mini kategoride Mert Uzun ilk sırada, Şeref Karaoğlan ikinci ve Mustafa Efe Efe üçüncü olmayı başardı. Senior kategoride ise günün birincisi, 2. yarışta da ilk sırada yer alan Cevdet Alptürk oldu. İkinci Tolga Güryel olurken, üçüncü Doğukan Kamacıoğlu oldu.

Yarış sonunda KKOK Başkanı Zeki Topcu, bu anlamlı üç yarışta katkı koyan, emeğini esirgemeyen herkese teşekkür ederken, merhum Zeka Özteknik’in babası Erdinç Özteknik’e, Her Ltd. direktörü Erol Özteknik’e ve Angelo Ajans direktörü Seniha Kanatlı’ya teşekkür plaketi verdi. Dereceye girenlere kupalarını ise yarış komiseri Fatih Sine ve Erdinç Özteknik takdim etti.

2016-kkok-zeka-ozteknik-karting-kupasi-tamamlandi1


Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı